Meer resultaten voor kantoor plafond


kantoor plafond
PLAFOND KANTOOR VERGADERRUIMTE P-Plusplafond.
PLAFOND KANTOOR VERGADERRUIMTE. Een nieuw akoestisch plafond in één dag. P Plafonds Prints is uw ideale sparringpartner om met een strak plafond gemaakt uit een polyester structuur rust, ruimte en uitstraling te creëren in uw kantoorruimtes en vergaderzalen. U kiest voor een strak wit plafond, een sfeervol zwart plafond of een gekleurd plafond.
Systeemplafond
Kantoorverlichting Tips en inspiratie dmlights Blog. Kantoorverlichting Tips en inspiratie dmlights Blog.
De Dark Hype, een ontwerp van Anthony Duffeleer, heeft dankzij haar frame van plexiglas een speelse uitstraling en met haar TL-lampen heeft de Hype alles in haar mars om een kantoor van de juiste werkverlichting te voorzien. Door het semitransparante materiaal krijgt het plafond een subtiel kleurtje.
rolluik
XL-Plafond LCC-Plafonds.
Het XL-Plafond bestaat uit brede, lineaire panelen die u installeert over de volledige oppervlakte van het plafond of in eilandvorm. Kantoor en industriebouw, gezondheidszorg, onderwijs, vervoer en transportsector. Landschapskantoren, modulaire kantoren, gangen, vergaderzalen, sanitaire ruimtes, showrooms, winkels, paskamers, brede ziekenhuisgangen, operatiezalen, cafetarias, laboratoria, klaslokalen, auditoria, kantines, eetzalen, vertrekhallen, aankomsthallen, lounges.
akoestiek kantoor
Armstrong Ceiling Solutions Plafond, rooster en wandoplossingen.
Plafonds en wandsystemen die van iets gewoons iets bijzonders maken. Plafond ophangsysteem, Gipsplaat ophangsysteem, afwerkingen en overgangen, alles wat u nodig hebt voor uw project. Zorg dat u binnen de planning en binnen budget blijft met geïntegreerde verlichtingssystemen, blind boxes, overgangen en nog meer.
3 plafondoplossingen voor een kantoor die altijd beter zijn dan een systeemplafond. koekkoek.
15 okt 3 plafondoplossingen voor een kantoor die altijd beter zijn dan een systeemplafond. Geplaatst op 1856h: in Interieurontwerp door koekk 0 Reactie's.' Het plafond is een zeer belangrijk onderdeel van het interieurontwerp voor kantoren en mag daarom niet worden vergeten.
Akoestische plafond en wandoplossingen om onze ruimtes mooier en beter te maken. rockfon. order-bucket. rockpanel. lapinus. grodan. rockfon. rockpanel. lapinus. grodan. alert.
Rockfon introduceert het Mono Acoustic-plafond. Dit innovatieve naadloze, egaal witte plafondsysteem combineert de uitstraling van een glad gestuct plafond met de hoogst mogelijke geluidsabsorptie tot w 100, Klasse A. Onderdeel van de ROCKWOOL Group. De producten van de ROCKWOOL Group zijn divers en dragen allemaal bij aan het creëren van een circulaire economie, een efficiënter gebruik van hulpbronnen en het waarborgen van veiligheid, gezondheid en welzijn van de mensen die onze producten maken en gebruiken.
Een nieuw plafond in uw kantoor.
Heeft u interesse om een franchisenemer te worden van Plameco, neem dan contact met ons op. Badkamerplafond in één dag. Een nieuw plafond in uw keuken. Plameco Plafond in uw slaapkamer? Woonkamerplafond in één dag! Een nieuw plafond in uw zolder. Een nieuw plafond in uw kantoor.
De 4 beste plafondsystemen voor in je kantoor Lumick.com.
We leggen kort uit tussen welke systemen je kan kiezen zodat je zelf kan bepalen welk systeem jouw kantoor niet kan missen! Een belangrijk voordeel van een systeemplafond is het gegeven dat er boven het plafond ruimte overblijft om bijvoorbeeld leidingen, afvoeren en kabels aan te leggen en deze aan het zicht te onttrekken.

Contacteer ons