Resultaten voor akoestische platen plafond


akoestische platen plafond
Verlaagd, Gips, Brandwerend Lamellen, Akoestische, Systeemplafond.
Door de wijze van plaatsen ontstaat er een luchtspouw tussen het plafond en de gipsplaat waardoor dit type plafond geluidswerend werkt en een zeer mooie uitstraling heeft. Een systeemplafond is een ideale oplossing voor grote ruimtes bij bijvoorbeeld bedrijven en scholen.
akoestische panelen
Thermische en akoestische plafondisolatie Isover.
bovendien vormt de isolatie van tussenvloeren of plafonds een uitstekende akoestische oplossing. Lees verder over Plafond thermisch of akoestisch isoleren. Isoconfort 32 35. ISOVER Isoconfort 32-35 is een glaswolplaat, bekleed met een comfortvlies uit polyester. Om de 10 cm werden er merkstrepen aangebracht, zodat de platen gemakkelijk op maat versneden kunnen worden.
Autolening
Akoestische fotopanelen Verbeter uw Akoestiek Phonix Acoustics.
De akoestische panelen van Phonix worden volledig op maat gemaakt naar uw wensen. Er bestaan geen standaardafmetingen. Binnen een oppervlakte van 12, m bij 27, m kan uw akoestisch paneel tot op de centimeter worden afgewerkt. De panelen van Phonix zijn geschikt voor wanden en plafonds, met of zonder verlichting. Het paneel is bevestigd op een kaderprofiel uit geëxtrudeerd aluminium, in zwart, wit of natuurkleur. Diverse beugels en klemmen laten montage in verschillende omstandigheden toe. Het akoestisch paneel wordt onzichtbaar gemonteerd en kan altijd gedemonteerd worden. Waarom Phonix Acoustics? Geluiddempend en esthetisch.; Voor elk interieur.; 16 trendy kleuren of uw eigen foto.; Op maat, voor wand en plafond.;
akoestiek verbeteren
Afwerking: Akoestische plafonds Eilanden Rockfon Plaatsen van wanden en plafonds te Antwerpen.
Wie zijn wij? Wij zijn pro-team. Afwerking: Akoestische plafonds. Een akoestisch plafond bestaat uit geluidsabsorberende platen of panelen met de bedoeling de nagalmtijden binnen een bepaalde ruimte te verlagen, om zo een wenselijke en in sommige gevallen zelfs vereiste akoestiek te bereiken.
Geluidsabsorberende panelen en plafondplaten Portakabin.
De standaardkleur van paneel en kader is neutraal wit. Met het unieke ophangsysteem van montagebeugels en haakmagneten monteren we de akoestische geluidspanelen gemakkelijk aan het plafond. Ook" de klanten reageren positief: ze vinden hun Pearle-winkel niet alleen op de vertrouwde locatie.
Capacoustic: Gepatenteerd akoestisch pleistersysteem voor plafonds en wanden van Caparol.
Het systeem bestaat uit voorbehandelde plafondplaten die direct op het plafond kunnen worden gelijmd. Voor het akoestisch pleisterwerk wordt een zeer fijn gestructureerde pleisterafwerking met een hoog aandeel aan marmerkorrels in twee lagen op de akoestische platen aangebracht. Door de speciale wijze van aanbrengen van de eindafwerking wordt de open structuur van het materiaal bewaard en levert dit een glad, vrijwel naadloos en zeer wit resultaat op.
Akoestische plafondplaten Systeemplafond.nu.
Voor akoestische plafondplaten kiezen wij voor het topmerk Rockfon of de plafondplaten van Owa en Armstrong. In deze categorie vindt u plafondplaten met een w van meer dan 070, Deze waarde w geeft aan in hoeverre de plafondplaat in staat is de nagalm in de ruimte te verlagen. Hoe hoger de w des te beter de akoestiek van het plafond.
Akoestische panelen: plafond of wandpanelen voor betere akoestiek.
Akoestische panelen: plafond of wandpanelen voor betere akoestiek. Akoestische panelen: plafond of wandpanelen voor betere akoestiek. Wat zijn akoestische panelen? Akoestische panelen zijn elementen voor het verbeteren van de ruimte akoestiek in galmende ruimten. De diverse producten zijn ontwikkelt met bepaalde esthetische eigeschappen om toe te worden gepast tegen wand en/of het plafond.
Akoestische plafondpanelen Verlijmbaar en geluidsabsorberend.
Akoestische plafondpanelen zijn er in vele vormen en maten. Alle plafondpanelen zijn geluidsabsorberend en kunnen rechtstreeks tegen het bouwkundig plafond verlijmd worden. Hierdoor zijn de plafondpanelen zeer geschikt voor ruimten met een geringe hoogte, waar een hinderlijk galm aanwezig is.
Bruynzeel.
TOPAKUSTIK: geluidabsorberende gegroefde lamellen en panelen voor elk akoestisch probleem. Doormiddel van de groeven en daar achter liggende perforaties, het aan de achterzijde aangebrachte absorptiemateriaal en eventueel een luchtspouw tussen de panelen en de wand of plafond ontstaat een goede absorptie en een hoorbare verkorting van de nagalm in de beklede ruimte. Dit zorgt voor rust en kalmte waardoor de ruimte aangenaam wordt om in te verblijven. Met de modernste CNC-technieken kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. TOPPERFO: geluidabsorberende geperforeerde panelen. Door de juiste keuze te maken uit het ruime assortiment perforatie afstanden en afmetingen, beperkt u de storende nagalmtijd in de ruimte tot een minimum waardoor u rust creeert in de ruimte. Bezoekers zullen zich prettiger en kalmer voelen. Topperfo is geschikt voor vele toepassingen, van restaurants, ziekenhuizen, vergaderruimtes tot NOC /NSF gecertificeerde sportzalen. Topperfo wordt op maat geproduceerd. TOPAKUSTIK SPECIALS: geluidabsorberende geperforeerde en/of gegroefde panelen met een speciaal uiterlijk. Door middel van aangepaste groeven patronen of perforaties, rondingen en gebruik van speciale materialen creëren wij akoestische oplossingen met een bijzonder karakter.
Verlaagde plafonds: akoestisch plafonds en metalen plafonds.
Akoestische platen verlijmd tegen bestaand plafond. Akoestische wandplaten met print naar keuze. Akoestische platen verlijmd tegen bestaand plafond. Akoestische wandpanelen met print naar keuze. Plafonds eilanden eclips. Plafonds eilanden eclips. Armstrong hard mineraal. Lineaire plafonds: met open of gesloten voeg.

Contacteer ons