Op zoek naar akoestisch plafond gyproc?


akoestisch plafond gyproc
Reken definitief af met geluidsoverlast met de SoundBlock 600mm Gyproc Livios.
NIEUW: de Gyproc SoundBlock plaat is nu ook verkrijgbaar in een breedte van 600 mm. Zo zullen SoundBlock toepassingen beter kunnen ingezet worden in de doe-het-zelf en renovatiemarkt. Metal Stud SoundBlock-profielen zorgen in combinatie met de SoundBlock-platen voor een extreem hoge geluidsisolatie. PlaGyp SoundBlock-hangerszorgen ervoor dat een PlaGyp-plafond dezelfde akoestische isolatie kan garanderen als een vrijdragend plafond.
plafond gyproc
Gyproc SoundBlock: Optimaal geluidscomfort.
plafond akoestiek
Naadloos akoestische plafond Gyproc.
Zowel gebogen als volledig vlakke constructies kunnen naadloos worden afgewerkt. Om in te spelen op de moderne bouwtrends waarin ontwerpers steeds strengere eisen qua akoestisch comfort moeten kunnen invullen, ontwikkelde Gyproc geperforeerde oplossingen met elk een eigen esthetisch aspect, gekoppeld aan een uitmuntende akoestische absorptiegraad.
Rigitone.
Vind het geschikte Gyproc systeem. Op zoek naar het juiste wandsysteem? Gebruik onze Wandselector! Plafond en vloerselector. Op zoek naar het juiste plafond en vloersysteem? Gebruik onze selector! Rigitone zijn geperforeerde gipskartonplaten voor naadloze akoestische wanden en plafonds met doorlopend patroon. Rigitone is leverbaar in verschillende perforatiepatronen met een zwart akoestisch vezeldoek aan de rugzijde.
Hoe geluidsisolatie verbeteren? Gyproc Mobile.
Gyproc Hoe de geluidsisolatie van een Gyproc-wand of plafond verbeteren? Geluidshinder wordt door ieder van ons verschillend ervaren. Voor de een is de verbetering van de geluidsisolatie voldoende, voor een ander is de verminderde geluidsoverlast na isolatie nog altijd storend. Er bestaat dus geen pasklaar systeem dat alle geluidsoverlast voor iedereen kan oplossen: veel is afhankelijk van de toestand van de daken, wanden en vloeren van het gebouw zelf en hoe het geluid door elk afzonderlijk wordt ervaren. De zwakste schakel. Verbeter altijd eerst de zwakste schakel: het geluid zet zich dikwijls via een andere weg door dan langs de wand of de vloer. Het heeft geen zin een akoestisch goed isolerende wand te plaatsen met bijvoorbeeld een slecht isolerende deur of raam.
Geperforeerde plafonds Gyproc Belgium.
Prolock Steel Plafond EI 60. ProLock op maat. Kleefgips en voorstrijkmiddelen. Schroeven en pluggen. High Performance schroef. Snelbouwschroeven TITAN TN/. Glasroc F Firecase schroeven. Teksschroef 42/13, mm. Spijkerplug SP6/40 mm. Plamuurmes 150 mm. Rigitone Mix Voegenvulset. National Trophy 2013. International Trophy 2014. National Trophy 2015. International Trophy 2016. Luik, Luxemburg, G.H. Professional / Systemen / Geperforeerde plafonds. Gyptone en Rigitone Naadloze plafondsystemen. Geperforeerde plafonds bieden een bijzonder hoog akoestisch comfort. Ze worden geplaatst op een PlaGyp onderstructuur en zijn goed combineerbaar met andere Gyproc systemen.
Akoestische wanden met hoge geluidsisolatie met Gyproc SoundBloc wandsystemen.
ProLock Steel 90. ProLock Steel Plafond RF 60. ProLock Steel RF 30 Schacht. ProLock Steel RF 60 Schacht. ProLock Steel Wand RF 30. ProLock Steel Wand RF 60. ProLock Alu Standaard. Akoestische wanden met hoge geluidsisolatie. Akoestische wanden met hoge geluidsisolatie. Gyproc SoundBloc: Akoestische wanden en plafonds met hoge geluidsisolatie. Geluidsoverlast is één van de belangrijkste hinderfactoren voor mensen. Zo wordt in Nederland in 75% van alle geschakelde woningen geluid van de buren waargenomen. Om geluidshinder te voorkomen is een goede geluidsisolatie van belang, zowel in nieuwbouw als renovatieprojecten. Gyproc SoundBloc systemen zorgen voor optimale geluidsisolatie en bieden akoestisch comfort.

Contacteer ons