Zoeken naar naadloos akoestisch plafond


naadloos akoestisch plafond
Naadloos akoestisch plafond Pennings akoestiek.
Een naadloos akoestisch plafond kan een geweldige oplossing zijn om de akoestiek te verbeteren in uw woonkamer, op kantoor of in de productiehal. Neem dan contact met ons op voor een akoestisch advies! Wilt u meer weten over naadloos akoestisch plafond?
telesound.be
Akoestische plafonds van Sto: StoSilent.
De akoestische plafond systemen van Sto bieden voor iedere ruimte of iedere situatie een passend naadloos akoestisch plafondsysteem. De vier StoSilent systemen op een rij.: Naadloos akoestisch systeem, op een afgehangen onderconstructie. Naadloos akoestisch systeem, direct te verlijmen op nagenoeg iedere ondergrond.
lening
Verlaagde plafonds: akoestisch plafonds en metalen plafonds.
Bovendien zijn wij erkend plaatser van Rockfon Mono Acoustic, het paradepaardje der plafonds. Rockfon Mono Acoustic is een naadloos en akoestisch absorberend plafond. Wij doen niet enkel de plaatsing van het plafond, maar ook de verdere afwerking plamuurwerk en het schilderen.
akoestiek
Naadloze plafonds Gyproc Belgium.
Prolock Steel Plafond EI 60. ProLock op maat. Kleefgips en voorstrijkmiddelen. Schroeven en pluggen. High Performance schroef. Snelbouwschroeven TITAN TN/. Glasroc F Firecase schroeven. Teksschroef 42/13, mm. Spijkerplug SP6/40 mm. Plamuurmes 150 mm. Rigitone Mix Voegenvulset. National Trophy 2013. International Trophy 2014. National Trophy 2015. International Trophy 2016. Luik, Luxemburg, G.H. Professional / Producten / Platen / Plafondplaten / Naadloze plafonds. Gyptone BIG ActivAir. Gyptone BIG Curve. Of het nu gaat om plafonds van vrij eenvoudige of meer complexe aard, met Gyproc platen kunnen mooie strakke hoogstandjes in naadloze plafonds worden gerealiseerd. Zowel gebogen als volledig vlakke constructies kunnen naadloos worden afgewerkt. Om in te spelen op de moderne bouwtrends waarin ontwerpers steeds strengere eisen qua akoestisch comfort moeten kunnen invullen, ontwikkelde Gyproc geperforeerde oplossingen met elk een eigen esthetisch aspect, gekoppeld aan een uitmuntende akoestische absorptiegraad.
Naadloos akoestisch koelplafond voor de Raad van State Sonogamma.
Zoeken naar: Zoeken. Naadloos akoestisch koelplafond voor de Raad van State. De Raad van State in Den Haag is door architect Merkx Girod tot een hedendaags geheel omgevormd met een heldere vormentaal en een overzichtelijke indeling. De zeven zittingszalen op de begane grond kregen een eigentijdse inrichting waarbij het decoratieve karakter hand in hand gaat met de technische vereisten. Zo vormen de perforaties op de wanden niet alleen mooie bloemmotieven maar hebben ze ook een geluidsabsorberende werking. Het plafond is een staaltje van hedendaagse koeltechniek.
Naadloze plafonds.
Op zoek naar het juiste wandsysteem? Gebruik onze Wandselector! Plafond en vloerselector. Op zoek naar het juiste plafond en vloersysteem? Gebruik onze selector! Doe Het Zelf. BIG Gyptone inspectieluik. ProLock Alu Airtight. ProLock Alu Rondo. ProLock Steel 90. ProLock Steel Plafond RF 60.
Akoestische plafonds Schoeffaerts Afwerking Interieur.
Akoestische plafonds: naadloos akoestisch comfort. Akoestische plafonds koppelen esthetiek aan een verhoogd woon en werkcomfort. Ze creëren voornamelijk een strak en modern effect, maar dankzij de gemakkelijke en naadloze verwerking van de plafondplaten, zijn de ontwerpmogelijkheden onbeperkt. Auditief comfort gegarandeerd. De geluidsabsorberende kwaliteiten van akoestische plafonds zijn ongeëvenaard. De hoogwaardige en duurzame plafondplaten voorkomen galm en verhogen zo het welbevinden van iedereen in de woon of werkruimte. Kortom: u creëert de perfecte akoestische omstandigheden. Topproducten OWA en RIGITONE. Voor Schoeffaerts Afwerking Interieur is alleen het beste goed genoeg. Daarom kiezen we voor onze akoestische plafonds voor de topkwaliteit van OWA en RIGITONE. Een OWA-plafondplaat is een brandwerend, geluidsabsorberend, vochtbestendig en luchtdrukdicht paneel dat volledig biologisch afbreekbaar is. Het is een milieuvriendelijke mineraalplaat waarop een akoestisch vlies en een akoestische coating zijn aangebracht. De toepassingsmogelijkheden zijn grenzeloos. Er zijn nauwelijks beperkingen in afmetingen, kantafwerkingen, hoogteverschillen en kleuren. Dat maakt OWA-plafondplaten geschikt voor akoestische plafonds in nieuwbouw en renovatieprojecten. Een RIGITONE-plafondplaat van gyproc is een brandwerende, geluidsabsorberende gipskartonplaat met een zwarte akoestische vezeldoek op de rugzijde. De plaat heeft diverse patronen van ronde of vierkante perforaties waardoor elke willekeurige vorm kan worden gemaakt. Een rond, ovaal of driehoekig akoestisch plafond?
Naadloos akoestisch plafond architectenweb.nl.
Projecten die gebruik maken van dit product. Akoestisch plafond, naadloos. Hoogwaardige akoestisch plafond. Akoestisch plafond in zwembad. Hoogste akoestisch plafond ter wereld. Strak en glad akoestisch plafond. Bijzonder naadloos akoestisch plafond. Akoestisch plafond restaurant ASML. Akoestisch plafond met hoge absorptiewaarde.
Naadloos plafond door Plafondlux.
Verder zijn er vele inbouwmogelijkheden, zoals spots, geluid, vertilatie, enzovoort. Indien u meer informatie wenst over een naadloos plafond, gelieve ons vrijblijvend te contacteren. Plafondlux bvba tags: Plafond renovatie/laten renoveren Installateur van plafonds Sierlijsten voor uw plafond Spanplafond Lokeren, Oost-vlaanderen Clipso spanplafond.
Rockfon Mono Acoustic naadloos akoestisch plafond NBD-Online product.
Monolithische oppervlak met buitengewoon akoestisch comfort en uitstekende brandbeveiliging.; Vlak of gebogen; wit of een kleur naar keuze; rechtstreekse montage of als verlaagd plafond.; Hoge lichtreflectie en lichtdiffusie garanderen een gelijkmatige lichtspreiding.; Technische elementen kunnen gemakkelijk worden ingewerkt. Akoestisch plafondsysteem nbsp, Akoestische plafondelementen nbsp, Akoestische plafonds. Het naadloos plafondsysteem Mono Acoustic onderscheidt de volgende 3 typen panelen.:
OWAplan Oogstrelende akoestiek.
Het plafond is een wezenlijk onderdeel van de ruimte waarbinnen u creëert. Vormen, vlakwerkingen en schaduwpartijen in het plafond geven het karakter van iedere ruimte extra lading. OWAplan heeft zich bewezen als een ideaal product voor architecten die perfectie nastreven. Nagenoeg ieder idee is uitvoerbaar, met prachtig strakke, akoestisch verantwoorde plafonds als eindresultaat.

Contacteer ons