Op zoek naar spanplafond ternat?


spanplafond ternat
Spanplafonds Ternat goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 20 resultaten voor spanplafonds Ternat. Assesteenweg 234, 1742 Sint-Katherina-Lombeek Ternat. Bezoek onze webpagina. 2 Helixe Installatiebedrijf Spanplafonds. Assesteenweg 234, 1742 Sint-Katherina-Lombeek Ternat. Maandag 830: 1230.: Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.
lening
Extenzo Spanplafonds heet voortaan HELIXE Helixe, installatiebedrijf spanplafonds en wanden Livios.
Om onze naamsverandering én onze jarenlange samenwerking te vieren, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde toonzaal in Ternat op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2016. Bovendien geniet u van 16 mei tem 12 juni 2016 van een korting van 15% op plafonds en wanden! Nog een extra reden om langs te komen op 20 21 mei: indien u een bestelling plaatst in navolging van uw bezoek, dan krijgt u gratis advies van een ervaren binnenhuisarchitect t.w.v. Meer info vind je op onze website. Vind je dit artikel interessant? bookmark_border Bewaar artikel. Meer partnerberichten van Helixe, installatiebedrijf spanplafonds en wanden. Zomers warme promo's' bij Helixe Spanplafonds! Helixe op Batibouw! Win uw spanplafond op BIS!
Tentenverhuur
Welkom bij Helixe te Ternat.
Waarom een spanplafond? Een hoog plafond verlagen om de energiekost te drukken? Een hedendaagse uitstraling voor uw interieur? Spanplafonds zijn de ideale oplossing om een nieuw plafond te plaatsen zonder grote renovatiewerken. Spanplafonds bestaan uit superieure kunstdoeken in pvc en worden perfect op maat gemaakt voor de ruimte in kwestie. Ze zijn bovendien volledig gelijkwaardig aan een gewoon plafond, met het voordeel dat ze de en hermonteerbaar zijn. Bij spanplafonds komt meer kijken dan enkel de plaatsing ervan. Daarom is Helixe ook gespecialiseerd in de nieuwste verlichtingstechnieken en staan we in voor bijkomend schrijnwerk, plafondisolatie, de aanpassing van de bestaande elektrische installatie in uw plafond traditioneel of via domotica, de inbouw van luidsprekers enz. Kortom, bij Helixe vindt u d totaaloplossing voor al uw plafonds. Te Ternat, Brugge, Deurne en Diest!
axa
HELIXE, installatiebedrijf spanplafonds entreprise d'installation' de plafonds tendus Batibouw 2019.
Al meer dan 24 jaar plaatst ons bedrijf spanplafonds en wanden en werken wij met zeer gereputeerde Europese spanplafond-fabrikanten uit Duitsland Spalek en Polen DPS om u kwaliteitsvolle producten te kunnen aanbieden. Wij zorgen voor een totaaloplossing doordat wij ook uw verlichting, eventuele isolatie en schrijnwerken kunnen verzorgen! Levering en plaatsing in gans. het land door onze eigen plaatsingsdienst. 15 jaar garantie, waaronder 10 jaar fabrieksgarantie! Ternat, Brugge, Antwerpen en Diest!
sea life
Spanplafonds ACD.
Deze zijn er om u een duidelijk beeld te kunnen geven van ons vakmanschap en ervaring binnen de spanplafonds. Spanplafond Ternat en omgeving. Een spanplafond van ACD Plafonds is een spanplafond op basis van Polyester. Dit is een keuze die wij hebben gemaakt omwille van de verschillende voordelen.
veluwe
Iedereen aan het Extenzo Spanplafond! Helixe, installatiebedrijf spanplafonds en wanden Livios.
U droomt, wij verwezenlijken. Iedereen aan het Extenzo Spanplafond! Ontdek de talrijke mogelijkheden in onze toonzalen te Ternat, Brugge, Zottegem of Antwerpen of bezoek ons op onze stand tijdens één van de talrijke beurzen waar wij aan deelnemen. De kalender met onze beursdeelnames kan u terugvinden op www.extenzo.be.
Helixe, Sint-Katherina-Lombeek Ternat Tel: 080012 Plafonds goudengids.be.
U geniet van tot wel 15 jaar waarborg op de geleverde werken zó zeker zijn we van onze zaak. Geïntegreerde verlichting voor uw spanplafond? Ontdek snel meer op onze website! Bezoek onze website. Assesteenweg 234, 1742 Sint-Katherina-Lombeek Ternat. 0800 12 232.
Spanplafond Ternat akoestiek De beste prijzen.
Het monteren van een spanplafond Ternat kan voor kleine ruimtes in enkele uren gereed zijn, een compleet huis kan binnen enkele dagen van spanplafond Ternat worden voorzien. Bij het monteren van een spanplafond Ternat hoeft de ruimte niet leeg te zijn of stofvrij te worden gemaakt.
Home Helixe. Home Helixe.
Assesteenweg 234 1742 Ternat. Gratis nummer: 0800/1 22 32. Wenst u op de hoogte te blijven van onze events, promoties en ander nieuws? Schrijf dan snel in op onze nieuwsbrief. Ik bevestig mijn inschrijving. Leave this field empty if you're' human.:
Helixe Installatiebedrijf Spanplafonds, Sint-Katherina-Lombeek Ternat Tel: 080012 Plafonds goudengids.be.
Helixe Installatiebedrijf Spanplafonds. Een recensie schrijven? Helixe Installatiebedrijf Spanplafonds. Assesteenweg 234, 1742 Sint-Katherina-Lombeek Ternat. 0800 12 232. Andere interessante bedrijven in de buurt. Assesteenweg 234, 1742 Sint-Katherina-Lombeek Ternat. Zone 4 Broekooi 200, 1730 Kobbegem Asse. Heldergemstraat 72, 9450 Heldergem Haaltert.

Contacteer ons