Meer resultaten voor spanplafond maastricht


spanplafond maastricht
Plameco plafonds Schinnen.
Of het nu in Geleen, Sittard, Maastricht, Landgraaf, Kerkrade of Heerlen is, elke week wordt er wel ergens bij u in de buurt een Plameco plafond gemonteerd. Het principe van een Plameco spanplafond is uniek: in slechts 1 dag wordt uw kamer voorzien van een nieuw volkomen vlak en blijvend strak plafond, dat wordt gespannen onder uw oude plafond.
axa
Clipso spanplafonds in schoonheidssalon Intercaza by Lucien Zambon.
31 06 543 378 44. Clipso spanplafonds in schoonheidssalon. Clipso spanplafonds in schoonheidssalon. Bij Blush Brush in Maastricht hebben wij de zaak mogen voorzien van strakke spanplafonds van het merk: Clipso. Tevens hebben wij deze plafonds voorzien van LED inbouwspots.
PageRank
Plafond in Maastricht o.a. systeem en spanplafond.
Wij bieden ook spanplafonds, onze vakmannen uit Maastricht brengen dit graag voor je aan. Een spanplafond bestaat uit kunststof dat wij strak over je oude plafond spannen. Het kunststof is in vele kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, dus ook hier weer mogelijkheden genoeg om een specifieke sfeer te creëren in je woning in Maastricht. De voordelen van een spanplafond zijn.:
resource planning software
Op zoek naar een spanplafond in Maastricht? Spanplafonds.nl.
Spanplafond in Maastricht? Voor veel mensen is de aanblik van hun plafond, vaak door vochtplekken en/of scheuren een bron van ergernis en zorgen. In sommige gevallen past het plafond gewoon niet meer bij de uitstraling van het interieur. Kortom de behoefte bestaat om het plafond eens drastisch te veranderen.
sea life
Plafond Maastricht Badkamerplafonds en spanplafonds.
Spanplafond: snel gemonteerd in Maastricht. Het grote voordeel van een spanplafond is dat het een mooi egaal vlak creëert. We maken dit plafond, tot een breedte van max 510, meter, zonder naden. Spanplafond is daarnaast ideaal vanwege het feit dat het brand, schimmel en vocht afweert.
2017
Kees Thijssen Spanplafonds Maastricht.
Weinig rommel en afhankelijk of er geboord moet worden vaak binnen een dag een nieuw en mooi afgewerkt spanplafond! Ambachtelijk en met zorg uitgevoerd in de stijl die perfect aansluit bij uw interieur. Kees Thijssen Spanplafonds, al meer dan 20 jaar toonaangevend, biedt bovendien een scala aan kleuren en uitvoeringen. Zowel voor zakelijk als prive. Met of zonder lijsten, sierlijsten, rosetten. Natuurlijk ook met eventueel in het plafond sfeervolle verlichting in halogeen of LED. Direct en gemakkelijk voor u aangelegd. NIEUW: nu ook een akoestisch spanplafonds. Meer informatie leest u hier. Ga hier naar onze facebookpagina. Of kijk hieronder. Kees Thijssen Spanplafonds. 6225 JW Maastricht.
Spanplafond Maastricht Mondea Spanplafond en traprenovatie.
Wacht dus niet langer en verrijk Maastricht met een spanplafond van uitzonderlijke kwaliteit! U heeft in no time in Maastricht een spanplafond. Het plaatsen van een spanplafond is voor onze vakmensen dagelijks werk. Echter, elke opdracht is voor ons weer als nieuw.
Plafonds Limburg Plameco Spanplafonds Nr.1.
In de kwart eeuw van ons bestaan is de zaak uitgegroeid tot een van de betere plafondspecialisten van Limburg. Of het nu gaat om een modern woonkamerplafond met inbouwspots, of een klassiek plafond met sierlijke lijsten. Vrijblijvende informatie en offerte?

Contacteer ons