Zoeken naar PolyPlafond


PolyPlafond
Polyplafond B.V. Oozo.nl.
De besloten vennootschap Polyplafond B.V. is gevestigd op Nobelstraat 19 te Lichtenvoorde en is actief in de branche Interieurbouw en vervaardiging van bedrijfsmeubels. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 09146316 en is gelegen in De Kamp Zuid in de gemeente Oost Gelre. Bij Polyplafond B.V.
antwerpsdakbedrijf.be
Polyplafond BV Lichtenvoorde.
ontbonden door Opheffing faillissement wegens de toestand van de boedel. 2013-08-02: Wijziging: Per 1-8-2013 is Bestuurder Josephine Hendrika Francisca Maria Groot Kormelink-Nijland in functie getreden. Activiteiten Polyplafond BV.: De activiteiten van Polyplafond BV vinden onder andere plaats in de branche: Interieurbouw.
roelthomas.nl
akoestisch plafond.
Naadloos en akoestisch.: Akoestisch plafond definitie Encyclo. Een akoestisch plafond bestaat uit geluidsabsorberende platen of panelen met de bedoeling de nagalmtijden binnen een bepaalde ruimte te verlagen om zo een wenselijke, en in sommige situaties, zelfs vereiste akoestiek te creëren.
POLYPLAFOND, Mechelen Tel: 015202. Plafonds goudengids.be.
015 20 21 50. Andere interessante bedrijven in de buurt. Van De Velde Wim / Gypsolutions. Pierstraat 28, 2630 Aartselaar. Pannenhuisstraat 328, 2500 Lier. Gyprocwerken Patrick Jacobs. Kladdenbergstraat 24, 2650 Edegem. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten.
PolyGroup Benelux B.V. Creëer een unieke sfeer.
Als importeur levert Polygroup het revolutionaire Clipso; een ware revolutie op het gebied van plafond en wandbekledingen, zowel wat het concept als de installatiewijze betreft. Clipso biedt een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en is zeer breed toepasbaar.
Poly Plafond promoties: folders, promoties, acties, aanbiedingen en promotiefolders en kortingsbonnen van Poly Plafond PromoButler.
Voor de particuliere en projectmarkt kan POLYPLAFOND met zijn veelzijdige toepassingsmogelijkheden een nieuwe dimensie toevoegen aan het begrip spanplafond. Denk bijvoorbeeld aan: standaard uitvoering akoestische plafonds antibacteriële plafonds plafondprints translucente plafonds. En dit alles voor een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Contacteer ons