Zoeken naar PolyPlafond


PolyPlafond
Polyplafond BVBA in Zaventem 0863.767.776.
Choisir la langue: NL. Polyplafond Laatste update: 5 maanden geleden. BE 0863.767.776 Rechtsvorm. Normale toestand Type onderneming. 2 maart 2004. Export Bewerk mijn bedrijf! E-mail toevoegen Telefoon toevoegen Fax toevoegen GSM toevoegen Website toevoegen. Voeg sociale netwerken toe. En ontdek onze functies!
Simulator
Polyplafond B.V. Lichtenvoorde Oozo.nl.
is gevestigd op Nobelstraat 19 te Lichtenvoorde en is actief in de branche Interieurbouw en vervaardiging van bedrijfsmeubels. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 09146316 en is gelegen in De Kamp Zuid in de gemeente Oost Gelre. Bij Polyplafond B.V.
verlovingsringen
akoestisch plafond.
De beste manier om een plafond tegen geluiden te isoleren is het creëren van een verlaagd plafond dat met trillingsdempers akoestisch ontkoppeld is van het bestaande plafond. De dempers zijn bedoeld om de contactgeluiden tussen twee verdiepingen te verminderen. led verlichting plafond.
Tentenverhuur
POLYPLAFOND, Mechelen Tel: 015202. Plafonds goudengids.be.
015 20 21 50. Andere interessante bedrijven in de buurt. Van De Velde Wim / Gypsolutions. Pierstraat 28, 2630 Aartselaar. Pannenhuisstraat 328, 2500 Lier. Gyprocwerken Patrick Jacobs. Kladdenbergstraat 24, 2650 Edegem. Uw bedrijf toevoegen. Afmelden papieren gids. Onze producten diensten.
PolyGroup Benelux B.V. Creëer een unieke sfeer.
Als importeur levert Polygroup het revolutionaire Clipso; een ware revolutie op het gebied van plafond en wandbekledingen, zowel wat het concept als de installatiewijze betreft. Clipso biedt een voor spanplafonds nooit eerder gekende sterkte en duurzaamheid en is zeer breed toepasbaar.
Poly Plafond Folders, Promoties Poly Plafond, Acties Poly Plafond Promobutler.
Voor de particuliere en projectmarkt kan POLYPLAFOND met zijn veelzijdige toepassingsmogelijkheden een nieuwe dimensie toevoegen aan het begrip spanplafond. Denk bijvoorbeeld aan: standaard uitvoering akoestische plafonds antibacteriële plafonds plafondprints translucente plafonds. En dit alles voor een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Contacteer ons