Zoeken naar de plafond of het plafond


de plafond of het plafond
Plafond Wikipedia.
Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Plafond inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Plafond en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina terechtkomen. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitlePlafondoldid46368810.: Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 23 mrt 2016 om 1232.
the student hotel
plafond Vertaling Nederlands-Frans.
Bronnen: interglot; Download IATE, European Union, 2017; ICT-Woordenboek. Voorbeeldzinnen met plafond. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App.
kappers
plafond WikiWoordenboek.
Het woord plafond staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd plafond herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woordherkomst en opbouw.
Plafond LED verlichting
Het Vlaams woordenboek plafond, aan zijn zitten.
Woord van de dag. Wees welgekomen Willekeurig Top woorden Recent. plafond, aan zijn zitten. Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van plafond, aan zijn zitten." plafond, aan zijn zitten. op het uiterste zitten, niet meer kunnen, het maximum bereikt hebben.
https://www.dakwerkenloodgieter.be/dakwerken-lier/
plafond Vertaling Frans-Nederlands.
de grens; de limiet; de grenswaarde v; het plafond; de zoldering v; hoogtegrens znw. hoogtegrens; maximum concentratie; hoogte van de wolkenbasis; wolkenbasis; maximum; bovengrens; plafond; zoldering; plafonbeschildering; plafonschildering. Bronnen: interglot; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met plafond. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
akoestische plafonds
aérateur de plafond Vertaling Frans-Nederlands.
Naar andere talen: aérateur de plafond DE aérateur de plafond EN aérateur de plafond ES. Vertalingen aérateur de plafond FRNL. aérateur de plafond. Bron: Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met aérateur de plafond. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
zandstralen plafond
De of het plafond? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het plafond. In onze database staat.: 0x de plafond. 5x het plafond. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor plafond beschikbaar. is het die of dat plafond. Veel Gezochte Termen.
plafond, plafon VRT-Taalnet.
Beide varianten zijn goed. De gebruikelijke vorm is plafond. Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
De of het plafond? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van plafond. Deutsch: Decke Bekijk of het der of die Decke is. Français: plafond Bekijk of het Le o La plafond is. Jou of jouw: jouw plafond. Wat rijmt er op plafond. Elk of elke: Elk plafond.
Plafond bouw Wikipedia.
Het eenvoudigste plafond is de onderkant van de vloer van de verdieping erboven. Verder kan een plafond rechtstreeks tegen de vloer zijn aangebracht en is dan een afwerklaag van deze constructievloer. Een plafond kan worden opgehangen of vrij overspannen, zodat er een vrije ruimte ontstaat tussen onderkant vloer en bovenkant plafondconstructie.

Contacteer ons