Op zoek naar de plafond of het plafond?


de plafond of het plafond
De of het plafond? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het plafond. In onze database staat.: 0x de plafond. 5x het plafond. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor plafond beschikbaar. is het die of dat plafond. Veel Gezochte Termen.
akoestische plafonds
plafond Vertaling Frans-Nederlands.
de grens; de limiet; de grenswaarde v; het plafond; de zoldering v; hoogtegrens znw. hoogtegrens; maximum concentratie; hoogte van de wolkenbasis; wolkenbasis; maximum; bovengrens; plafond; zoldering; plafonbeschildering; plafonschildering. Bronnen: interglot; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met plafond. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
zandstralen plafond
Plafond 13 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.stedentipsvoortrips.nl/glossarium/termen.htm.: bouw Een plafond of zoldering is de bovenafsluiting van een ruimte of vertrek in een gebouw. Het eenvoudigste plafond is de onderkant van de vloer van de verdieping erboven. Verder kan een plafond rechtstreeks tegen de vloer zijn aangebracht en is dan een afwerklaag van deze constructievloer.
led verlichting plafond
Plafond bouw Wikipedia.
Het eenvoudigste plafond is de onderkant van de vloer van de verdieping erboven. Verder kan een plafond rechtstreeks tegen de vloer zijn aangebracht en is dan een afwerklaag van deze constructievloer. Een plafond kan worden opgehangen of vrij overspannen, zodat er een vrije ruimte ontstaat tussen onderkant vloer en bovenkant plafondconstructie.
plafond isoleren
plafond, plafon VRT-Taalnet.
Beide varianten zijn goed. De gebruikelijke vorm is plafond. Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT. Netten en thematisch aanbod. Vragen over VRT. één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
plafond isoleren
De of het plafond? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van plafond. Deutsch: Decke Bekijk of het der of die Decke is. Français: plafond Bekijk of het Le o La plafond is. Jou of jouw: jouw plafond. Wat rijmt er op plafond. Elk of elke: Elk plafond.
vochtplekken plafond
plafond WikiWoordenboek.
Het woord plafond staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd plafond herkend door. van de Nederlanders. van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woordherkomst en opbouw.

Contacteer ons