Resultaten voor plafondsystemen


plafondsystemen
Brandwerende plafondsystemen SIRA Brandpreventie B.V.
Zo is in één oogopslag te zien of het plafond brandwerend is. SIRA is momenteel het enige gecertificeerde bedrijf dat deze plafondsystemen levert en monteert volgens de hoogste normen op het gebied van veiligheid, innovatie en efficiency. Brandvertragend systeemplafond 2Resist.
metalen poorten prijzen
Plafond badkamer: Welke plafondbekleding kiezen?
Vooraleer je in je woning overgaat tot het plaatsen van het plafond in de badkamer denk je best na over de nodige verlichting. De verlichting bepaalt de sfeer van de badkamer maar is daarnaast ook functioneel nodig. Als je kiest voor één van de bovenstaande optie voor het plafond in je badkamer, kan je de verlichting perfect inwerken in het plafond.
trapliften
Plafond Systemen Valkenswaard Startpagina Facebook.
Zojuist een Luxalon aluminium plafond gemonteerd in een Badkamer, mooie brede panelen voor een ruimtelijk effect. Aluminium panelen zijn zeer geschikt om in vochtige ruimte's' te plaatsen, gemakkelijk in onderhoud, gewoon met een sopje schoonmaken. Tevens is het plafond demontabel en leidingen/kabels worden mooi weggewerkt.
linking
Riho RIHOCELL Plafondsystemen. Koel zonder airco.
RIHOCELL Wand, vloer en plafondsystemen. RIHOCELL Wand, vloer en plafondsystemen. Verdelers, verdeelstations en verdeelkasten. RIHOCELL Wand, vloer en plafondsystemen. Vloerverwarming en koeling. De praktijk: installateurs. RIHO Crystal Climate Floor. Introductie Crystal Climate Floor. Phase Changing Materials. Crystal Climate Floor test. RIHOCELL Wand, vloer en plafondsystemen.
luchthavenvervoer evergem
Omnicol lanceert geventileerd gevel en plafondsysteem met steenstrips Plafond Livios.
Alles over plafond vind je hier. Altijd als eerste op de hoogte van de laatste bouwtrends en nieuwtjes? Schrijf je dan nu in op onze wekelijkse nieuwsbrief en volg het bouwnieuws op de voet. Bestel gratis documentatie over wanden en plafonds.
iss
iS Wand en Plafond Systemen NBD-Online.
iS Wand en Plafond Systemen. Over deze leverancier is geen uitgebreide informatie beschikbaar op NBD. Meer weten over deze leverancier? Stel een vraag of vraag documentatie aan.: CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten. Brochures en uitvoeringsvoorschriften. Projectondersteuning waar nodig. Stel hier uw vraag. iS Wand en Plafond Systemen.
Daikin airco
JB CEILING Plafondsysteem Beddeleem.
Made in Belgium. Plafondsystemen bieden tal van voordelen bij de integratie van technieken in een utiliteitsgebouw. Het gebruik van plafondtegels en bijhorende ophanging zorgt voor een quasi onbeperkte architecturale vrijheid in design: uitvoering naar wens van plafondmodulatie, paneelafmetingen, kleuren, perforaties, monolithisch plafondaanzicht mogelijk.
bmi berekenen man leeftijd
Jansen Group Plafondsystemen.
Tegelplafond modulair HPL / minerale cleanroom plafondsysteem. Van Rooijen Pharma, Turnhout. Photonics Research Center VUB, Brussel. Sharp Packaging, Hamont-Achel. Mölnlycke Health Care, Waremme. Universitair Ziekenhuis, Antwerpen. Jansen Group Eikenenweg 58 B-3520 Zonhoven. T: 32 11 79 92 00 info@groupjansen.com www.groupjansen.com Login Intranet Quicksupport.
LCC metalen plafondsystemen LCC-Plafonds.
Ontdek het hier. U bent particulier? Een metalen LCC-plafond biedt u comfort en gebruiksgemak. Ontdek het hier. Bouwheer eigenaar huurder. Lineair plafond gesloten voegen. Lees meer over CL-Plafond. Lineair plafond open voegen. Lees meer over BL-Plafond. Plafond met brede panelen.
Systeemplafonds Plafondsystemen Verwol Complete interieur Realisatie.
Wij denken mee, leveren creatieve input, vinden alternatieven en beschikken over gespecialiseerde plafondengineers. Uitgangspunt daarbij is dat in principe elk gewenst systeemplafond en plafond mogelijk is. Waar anderen stoppen gaan wij verder! Onze systeemplafonds vinden hun toepassing in de afbouw van de meest uiteenlopende projecten.
Peters PlafondShop Peters Plafond Systemen: plafonds op maat!

Contacteer ons