Meer resultaten voor plafondsystemen


plafondsystemen
Plafondsystemen Gyselinck.
Soms wenst u misschien een verlaagd plafond voor de akoestiek of om de bovenliggende leidingen weg te werken, maar vaak ook omdat het mooi oogt in uw ruimte. Hierin voorzien wij een ruime keuze van systeemplafonds uitgevoerd met zowel lamellen in staal, aluminium of hout als inlegtegels in diverse maten en kleuren.
Systeemplafond
Plafonds.
Naadloze geluidsabsorberende plafonds van PlaGyp profielen en een Gyproc beplating. Door te variëren in beplating en isolatie kunnen de gestelde eisen op het gebied van akoestiek worden aangepast aan de gestelde eisen. Lichtgewicht systeemplafonds van metalen profielen en Gyproc plafondtegels.
Lening simulatie
Plafondsysteem.
Het systeem bestaat uit massief houten lamellen of latten die door middel van speciaal daarvoor ontwikkelde draagsystemen gemakkelijk bevestigd kunnen worden. Door een ruime keuze aan houtsoorten, systeemtypes, maatvoeringen en afwerkingen zijn er tal van mogelijkheden voor de uitstraling van het plafond.
eigen website maken
Plafond Systemen Valkenswaard.
Armstrong, hard mineraal panelen en Rockfon, steenwol panelen met een vlies toplaag, bieden een groot assortiment met verschillende structuren en kleuren. Kastwandsystemen op maat gemaakte oplossingen voor elk opbergprobleem met legio afwerkingen. Bijpassende Verlichting kan uiteraard ook door ons worden verzorgd.
hergroepering kredieten
Systeemplafonds Plafondsystemen Verwol Complete interieur Realisatie.
Onder andere diverse kantoren, hotels, ziekenhuizen, stations, luchthavens, scholen en laboratoria zijn de afgelopen jaren voorzien van systeemplafonds en plafonds door Verwol. Door het hele traject van ontwerp, werkvoorbereiding, productie en uitvoering in eigen hand te houden, kunnen wij zeer flexibel opereren en zijn de mogelijkheden eindeloos.
iS Wand en Plafond Systemen.
Florence plafondsystemen Heering Kunststof Profielen.
Een egaal en strak plafond past bij de eisen van deze tijd. De plafondsystemen van Florence bieden de perfecte oplossing voor het wegwerken van leidingen en bedradingen, maar ook voor het inbouwen van spotjes. Daarnaast zijn de panelen uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en keukens.
Luxalon-plafondsystemen: subtiel, strak en stevig.
Daarom zijn onze plafondsystemen altijd 100% vochtbestendig, onderhoudsvriendelijk en eenvoudig zelf te monteren. Geen fan van klussen? Er is altijd een Luxalon-verkooppunt bij jou in de buurt. Hier kun je terecht voor vragen, advies en natuurlijk om de montage van het complete plafond te laten verzorgen.
Plafondsystemen Faay Wanden en Plafonds.
Transformeren en renoveren. DoP declaration of performance. Faay biedt u probleemloze plafondsystemen met een stijlvolle uitstraling. Bijzonder is het unieke montagesysteem. Simpel, ingenieus en arbeidskostenbesparend. Daarbij garandeert de totale opbouw uitstekende brandwerende en geluidsisolerende eigenschappen. Faay Vianen B.V. 4131 PJ Vianen.
Jansen Group Plafondsystemen.
Tegelplafond modulair HPL / minerale cleanroom plafondsysteem. Van Rooijen Pharma, Turnhout. Photonics Research Center VUB, Brussel. Sharp Packaging, Hamont-Achel. Mölnlycke Health Care, Waremme. Universitair Ziekenhuis, Antwerpen. Jansen Group Eikenenweg 58 B-3520 Zonhoven. T: 32 11 79 92 00 info@groupjansen.com www.groupjansen.com Login Intranet Quicksupport.
plafondsystemen STAS ophangsystemen.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Uw taal: Nederlands. Zoeken Website Product catalogus. STAS ophangsystemen en accessoires welke u kunt monteren aan het plafond. Bekijk de totale STAS collectie. wandsystemen met 12 volt. plafondsystemen met 12 volt.

Contacteer ons