Zoeken naar akoestische panelen


akoestische panelen
Akoestische wandpanelen ROCKFON België Innovatieve plafondoplossingen.
Aantrekkelijke, duurzame en sterk geluidsabsorberende akoestische wandpanelen. VertiQ wandpanelen verbeteren de ruimte-akoestiek indien er niet voldoende geluidsabsorptie uit het plafond gehaald kan worden of de prestatie van het bestaande plafond niet voldoet aan het gewenste prestatieniveau of akoestische regelgeving. VertiQ C is verkrijgbaar in vier standaardkleuren en heeft een stootvast oppervlak.
geluidsisolatie
Akoestische panelen Modus Light Akoestiek burodiscount.
Akoestische panelen Modus Light. Akoestische panelen geschikt om tegen muren te bevestigen of op te hangen. Deze panelen zorgen ervoor dat de geluidsreflectie geminimaliseerd wordt en dragen op die manier bij tot de optimalisatie van uw werkruimte. Panelen met een laag gewicht.
akoestische plafonds
iDeal Acoustics Motif bedrukte akoestische panelen.
Akoestisch pleisterwerk Jocavi High end akoestische panelen Akoestische design lampen ATP Budgetvriendelijke akoestische oplossingen Trinnov hoogwaardig akoestisch correctiesysteem Green Glue IN akoestiek voor industrie sporthal Kitbox Dé akoestische oplossing voor home cinema Vibro trillingscontrole, ontkoppeling, isolatie Prefab Box in a Box Akoestische deuren Humanscale ergonomie voor kantoor en studio ECOiso Ecologische lijn kurk Acoustic shell Optimale diffusie voor theater en concertzaal.
led panelen
Akoestische panelen als geluidsabsorberende oplossing Incatro.
Incatro Producten Akoestische panelen. Geluidsabsorberende gordijnen en lamellen. Akoestische zuilen ARTbase. U kent in uw werk of privéomgeving het probleem van een slechte akoestiek, van hinderlijke galm en een holle klank. Een akoestisch paneel maakt daar resoluut een einde aan met zijn geluid-absorptiewaarde van maar liefst 95% de hoogst verkrijgbare akoestische waarde.
akoestiek
Akoestische panelen, akoestische wandpanelen, akoestisch paneel AKOESTIEK by CVOUSPLAIT.
De juiste positionering van de akoestische panelen is, naast de absorptiewaarde van het akoestisch materiaal, één van de succesfactoren in het verbeteren van de akoestiek. Wanden en plafonds zijn in veel gevallen goede plaatsen om akoestische panelen toe te passen.
akoestische wanden.
Het nieuwe Werken. U bevind zich hier.: Bent u op zoek naar akoestische scheidingswanden voor kantoor? Akoestische scheidingswanden en kantoorschermen zijn geluiddempend en van hoge kwaliteit. De meeste scheidingswanden zijn gestoffeerd. Naast akoestische kantoorschermen bieden wij ook mobiele scheidingswanden aan.
Wand en plafond panelen nonoise.
Akoestische panelen kunnen aan de wand, het plafond of los in ruimten geplaatst worden. Samen met u gaan wij op zoek naar de ideale oplossing voor uw probleem. De wandtegels, plafondtegels en dividers bestaan in veschillende uitvoeringen: Basic, Fabric en Acoustic ART.
Akoestische panelen Bel Acoustics.
Zo worden ze in scholen of kantoorgebouwen soms verplaatst naar ruimtes die op dat moment meer nood hebben aan absorptie. Afhankelijk van de akoestische en esthetische noden en het budget, kunnen wij panelen aanbieden van verschillende samenstellingen. Afhankelijk van het type kunnen de panelen 5, 10 of 17 cm dik zijn.
Plafond Wandpanelen DOX acoustics.
Akoestische tegels naadloos systeem vervaardigd uit 100% gerecycleerd glasgranulaat. De budgetvriendelijke verlijmde akoestische oplossing al dan niet met schuine rand. Inlegtegel van strekmetaal, gecombineerd met geïntegreerde glasvlies of met schuimstofmatten, creëert een functionele eenheid. Met textiel beklede akoestische wand plafondpanelen Hoogwaardige oplossingen met veelvoudige uitvoeringen.
Bruynzeel.
BRUYNZEEL MULTIPANEL, leverancier van plaatmaterialen voor exterieure, maritieme en akoestische toepassingen, heeft meer dan 60 jaar ervaring in de productie van hoogwaardige Exterieure en Decoratieve multiplexen en Akoestische panelen. BRUYNZEEL MULTIPANEL levert een programma van meer dan 100 verschillende producten en typen, geschikt voor elk vakgebied in de markt.
Akoestische panelen Geluidsbeheersing_oplossingen Merford.
Akoestische panelen verminderen geluidsoverlast van lawaaierige machines en installaties zonder de efficiëntie of de netheid aan te tasten. Snelle montage dankzij snelsluiting. Akoestische panelen van Merford kunnen worden gecombineerd tot een wand of een omkasting middels speciale snelsluitingen aan de binnenzijde.

Contacteer ons